ΓΙΑΦΚΑ-ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Ενώπιον δικαστηρίου τα δύο αδέλφια- Εντελώς διαφορετική η στάση τους

ΓΙΑΦΚΑ-ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Ενώπιον δικαστηρίου τα δύο αδέλφια- Εντελώς διαφορετική η στάση τους

Ενώπιον του Επ. Δικαστηρίου Λευκωσίας οδηγήθηκαν το πρωί της Πέμπτης 17 Ιανουαρίου τα δύο αδέλφια ηλικίας 24 και 26 ετών, αναφορικά με την «γιαφκα» ναρκωτικών σε διαμέρισμα στην Ανθούπολη.

Της Γεωργίας Παππούτα

Στους δύο απαγγέλθηκαν 11 κατηγορίες μεταξύ αυτών συνομωσία προς διάπραξη κακουργήματος και, κατοχή κοκαΐνης με σκοπό την προμήθεια.

Ο 24χρονος δήλωσε μη παραδοχή σε όλες τις κατηγορίες ενώ ο 26χρονος αδελφός του παραδέχεται όλες εκτός από αυτήν της συνομωσίας.

Να θυμίσουμε ότι η ΥΚΑΝ είχε εντοπίσει συνολικά 2 κιλά και 700 γραμμάρια κοκαίνης στην κατοχή του 24χρονου που εξερχόταν από το διαμέρισμα ενώ πιστεύεται πως ο  ένας εκ των δύο προμήθευε με ναρκωτικά νεαρούς σε Ανθούπολη και Λακατάμια. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE