Αμερικανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν σε έκρηξη στην Μανμπίτζ της Συρίας

Αμερικανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν σε έκρηξη στην Μανμπίτζ της Συρίας

Μέλη των δυνάμεων των ΗΠΑ σκοτώθηκαν σε έκρηξη που σημειώθηκε την Τετάρτη 16/1 στη βόρεια Συρία, ανέφερε σε ένα τουίτ ο υπό την ηγεσία των ΗΠΑ συνασπισμός εναντίον του Ισλαμικού Κράτους.


"Μέλη των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ σκοτώθηκαν στη διάρκεια έκρηξης ενώ πραγματοποιούσαν περιπολία ρουτίνας στη Συρία σήμερα. Εξακολουθούμε να συλλέγουμε πληροφορίες και θα ανακοινώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες αργότερα."
 
Τοπικοί αξιωματούχοι και το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ανέφεραν πως η έκρηξη σημειώθηκε στην πόλη Μανμπίτζ την ώρα που η περίπολος περνούσε έξω από ένα εστιατόριο κοντά στη κύρια αγορά της πόλης.
 
Στις ΗΠΑ, η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σάρα Σάντερς δήλωσε πως ο "Πρόεδρος έχει ενημερωθεί πλήρως (για την επίθεση στη Μανμπίτζ) και θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε την κατάσταση στη Συρία". 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Τα προβλήματα σε σχέση με την εξακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων θα θέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ως μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) στην Τουρκία, ανέφεραν οι Πρόεδροι της Πανελλήνιας Επιτροπής Γονέων και Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας, Μαρία Καλμπουρτζή, και της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων, Νίκος Σεργίδης, έπειτα από συνάντηση μαζί του στο Προεδρικό Μέγαρο τη Δευτέρα το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE