Δημητρίου: «Βάζουμε τις κραυγαλέες… Έχει γίνει καλή δουλειά»

Δημητρίου: «Βάζουμε τις κραυγαλέες… Έχει γίνει καλή δουλειά»

Μετά τον αποκλεισμό από το κύπελλο, ο εκπρόσωπος τύποτ της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου δήλωσε αρχικά τα εξής: 

«Όσο αφορά το σημερινό παιχνίδι, ο προπονητής έχει μιλήσει για το αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα. Στην εξίσωση βάζουμε τις κραυγαλέες ευκαιρίες του πρώτου αγώνα συν κάποιες που χάθηκαν σήμερα. Πρέπει να γυρίσουμε στην επόμενη μέρα. Έχουμε έξι παιχνίδια και το καθένα ξεχωριστά πρέπει να πάμε να το κερδίσουμε για να μπούμε εξάδα. Δεν έχουμε μέρες να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι όπως και ο αντίπαλος όμως επιβάλλεται να το κερδίσουμε».

Για τους πολλούς τραυματισμούς που αντιμετωπίζει η ομάδα: «Είναι γεγονός ότι έχουμε προβλήματα για διάφορους λόγους. Και στο σημερινό παιχνίδι κάναμε μια αλλαγή νωρίς. Θα μπορούσαμε να την χρησιμοποιήσουμε μέσα στο παιχνίδι. Είναι μέσα στο παιχνίδι αυτά. Κάποια προέκυψαν για άλλους λόγους που αναλύθηκαν πολλές φορές. Προσπαθούμε να φτιάξουμε τις συνθήκες για να αποφεύγουμε μυϊκούς τραυματισμούς και νομίζω έχει γίνει καλή δουλειά. Υπάρχουν οι επιλογές για το Σάββατο για να φτιάξουμε μια ομάδα και να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για τη συνέχεια είπε: «Είμαστε αναγκασμένοι να πάμε στην επόμενη μέρα για να κερδίσουμε το παιχνίδι με την Νέα Σαλαμίνα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.