Η όξυνση του κλίματος δεν ωφελεί κανέναν, λέει το Υπ. Παιδείας σχετικά με την εξαγγελία μέτρων από ΠΣΕΜ

Η όξυνση του κλίματος δεν ωφελεί κανέναν, λέει το Υπ. Παιδείας σχετικά με την εξαγγελία μέτρων από ΠΣΕΜ

Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού σημειώνει ότι η όξυνση του κλίματος και η αντιπαράθεση, όχι μόνο δεν ωφελεί κανέναν, αλλά τους πρώτους που θα πλήξει είναι τους μαθητές.


Σε ανακοίνωσή του, με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η ΠΣΕΜ, για τη λήψη μέτρων εάν κατά την αυριανή συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας δεν ανακληθούν τα τετράμηνα, το Υπουργείο Παιδείας αναφέρει ότι στο πλαίσιο του θεσμικού διαλόγου, που έχει ήδη δρομολογήσει, προγραμμάτισε συναντήσεις με τις εκπαιδευτικές οργανώσεις, τους οργανωμένους γονείς και τους μαθητές, για να ακουστούν οι απόψεις τους και για να συμβάλουν όλοι μαζί, ώστε να προχωρήσει η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση.

«Είναι λογικό, σε περίοδο μεταρρυθμίσεων, να υπάρχουν ανησυχίες και αντίθετες απόψεις στις αλλαγές που προωθούνται. Το ζήτημα όμως είναι, μέσα σε κλίμα διαλόγου, συνεργασίας και συναίνεσης, να πετύχουμε τις μεγαλύτερες δυνατές συγκλίσεις και να καθησυχάσουμε τις όποιες ανησυχίες υπάρχουν στον μαθητικό κόσμο», σημειώνει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE