Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»
Συντετριμμένος από τα τραγικά γεγονότα στο Örebro της Σουηδίας δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.
Οι «βυσσινί» πάγωσαν για τα καλά νωρίς στο παιχνίδι το «Αντώνης Παπαδόπουλος» με το σουτ από πλάγια του Γιάννη Πίττα, που άνοιξε στο 14ο λεπτό το σκορ.
Η Ανόρθωση θέλησε να αντιδράσει νωρίς, βγήκε μπροστά, δημιούργησε κάποιες προϋποθέσεις και κατάφερε στο 22ο λεπτό με την κεφαλιά του Βικτόρ να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.
Το γκολ αυτό βοήθησε για τα καλά την Ανόρθωση να πάρει τα πάνω της και στο 27ο με γκολ του Μικελντάντζε να παίρνει προβάδισμα στο σκορ με 2-1.
Το παιχνίδι άνοιξε για τα καλά, η μπάλα ανεβοκατέβαινε στις δύο περιοχές, φτιάχτηκαν φάσεις, ευκαιρίες, αλλά το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος ημιχρόνου.
Οι αναγκαστικές αλλαγές που έγιναν από τις δύο ομάδες άλλαξαν πράγματα, με την Ανόρθωση να προσπαθεί να πάρει μεγαλύτερο προβάδισμα, αλλά η ΕΝΠ με τον ορεξάτο Πίττα να καταφέρνει στο 66ο λεπτό να κάνει το 2-2.
Ενώ, όλα φαινόντουσαν πως το σκορ θα ήταν αυτό, ο Ουντόζι είχε διαφορετική άποψη, μιας και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με σουτ έδωσε τη νίκη στην ΕΝΠ με 2-3 και τον πρώτο λόγο στους «βυσσινί» για πρόκριση στην προημιτελική φάση.
Ο αγώνας ρεβάνς την ερχόμενη Τετάρτη στο Τάσος Μάρκου.
Ενόχ, Μαϊσουράτζε
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις