Δεν μένουν με… ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ τα χέρια! Τι θα πράξουν στην Πάφο FC μετά την απόφαση της ένστασης

Δεν μένουν με… ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ τα χέρια! Τι θα πράξουν στην Πάφο FC μετά την απόφαση της ένστασης

Λίγο μετά που ανακοινώθηκε η απόφαση για την ένσταση που κατέθεσε η ΑΕΚ για το κύρος του αγώνα με την Πάφο FC, οι πληροφορίες φέρουν τη διοίκηση της Παφίτικης ομάδας να έχει ήδη πάρει την απόφαση της για να καταθέσει έφεση κατά της απόφασης.

Έτσι, εάν και εφόσον γίνει τελικά η έφεση, η όλη υπόθεση θα έχει συνέχεια στο Εφετείο, το οποίο θα ενημερώσει πότε θα εκδικάσει προσεχώς τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Διαβάστε επίσης:

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή και το σκεπτικό για την ένσταση ΑΕΚ – Πάφος FC

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE