Δεν μένουν με… ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ τα χέρια! Τι θα πράξουν στην Πάφο FC μετά την απόφαση της ένστασης

Δεν μένουν με… ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ τα χέρια! Τι θα πράξουν στην Πάφο FC μετά την απόφαση της ένστασης

Λίγο μετά που ανακοινώθηκε η απόφαση για την ένσταση που κατέθεσε η ΑΕΚ για το κύρος του αγώνα με την Πάφο FC, οι πληροφορίες φέρουν τη διοίκηση της Παφίτικης ομάδας να έχει ήδη πάρει την απόφαση της για να καταθέσει έφεση κατά της απόφασης.

Έτσι, εάν και εφόσον γίνει τελικά η έφεση, η όλη υπόθεση θα έχει συνέχεια στο Εφετείο, το οποίο θα ενημερώσει πότε θα εκδικάσει προσεχώς τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Διαβάστε επίσης:

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή και το σκεπτικό για την ένσταση ΑΕΚ – Πάφος FC

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE