Σήμερα η κλήρωση για τα Πρωταθλήματα Παίδων

Σήμερα η κλήρωση για τα Πρωταθλήματα Παίδων

Σήμερα Τετάρτη η κλήρωση της δεύτερης φάσης στα Προαιρετικά Παγκύπρια Πρωταθλήματα Παίδων U14, U15, U16 και U17.

Η διαδικασία της κλήρωσης θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΚΟΠ και θα αρχίσει στις 09:00.

Η πρώτη φάση ολοκληρώθηκε και οι 19 ομάδες θα συνεχίσουν στη δεύτερη φάση ανάλογα με το βαθμολογικό τους απολογισμό.

Η πρεμιέρα της δεύτερης φάσης είναι προγραμματισμένη το ερχόμενο Σάββατο 19 Ιανουαρίου.

Οι 10 ομάδες με την καλύτερη συγκομιδή βαθμολογίας (άθροισμα και των 4 ομάδων που συμμετέχουν στα Προαιρετικά Πρωταθλήματα Παίδων) θα προχωρήσουν στην κλήρωση για το νέο Πρωτάθλημα σε δύο γύρους με 18 αγωνιστικές.

Στην κλήρωση θα μπουν ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ, Ομόνοια Λευκωσίας, Καρμιώτισσα Πολεμιδιών, Δόξα Κατωκοπιάς, Απόλλωνας, ΑΕΚ Λάρνακας, Νέα Σαλαμίνα, Πάφος FC, Άρης.

Οι υπόλοιπες 9 ομάδες, θα μπουν επίσης σε νέα κλήρωση για Πρωτάθλημα σε δύο γύρους με 16 αγωνιστικές.   

Στην κλήρωση θα μπουν Ανόρθωση, ΑΕΖ Ζακακίου, Ολυμπιακός Λευκωσίας, ΘΟΪ Λακατάμιας, Εθνικός Άχνας, ΕΝ Παραλιμνίου, Διγενής Ακρίτας Μόρφου, Εθνικός Άσσιας, ΠΑΕΕΚ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Στους διαρκείς δεσμούς και τις κοινές αξίες που συνδέουν την Αγία Έδρα και την Κυπριακή Δημοκρατία αναφέρθηκε ο Πάπας Λέων ΙΔ', υπογραμμίζοντας την ανεκτίμητη χριστιανική κληρονομιά της Κύπρου και τον ρόλο της ως γέφυρας πολιτισμών. Ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην τελετή ενθρόνισης του νέου Ποντίφικα, μετέφερε τις θερμές ευχές της κυπριακής πολιτείας.