Έναν ο ΑΠΟΕΛ, έναν ο ΠΑΟΚ απο Γιαγκελόνια! Ποιος ο αντί-Πρίγιοβιτς…

Έναν ο ΑΠΟΕΛ, έναν ο ΠΑΟΚ απο Γιαγκελόνια! Ποιος ο αντί-Πρίγιοβιτς…

Φεύγει κι άλλος επιθετικός από την Γιαγκελόνια Πολωνίας, μετά τον Μπέζιακ που ήρθε στον ΑΠΟΕΛ. Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον ΠΟλωνικό σύλλογο για απόκτηση του 21χρονου επιθετικού Κάρολ Σβιντέρσκι (ΕΔΩ περισσότερα για την καριέρα του). 

Γράφει η ιστοσελίδα sportfm.gr, για τη μετεγγραφή του Πολωνού σέντερ φορ στον Δικέφαλο: 

«Ο Κάρολο Σβιντέρσκι είναι ο «εκλεκτός» του ΠΑΟΚ για την αντικατάσταση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία. 

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει συμφωνήσει σε όλα με την Γιαγκελόνια, ομάδα που έπαιζε μέχρι πρότινος ο Πολωνός επιθετικός και κατάφερε να ξεπεράσει τα «εμπόδια» της Τζένοα και της Στουτγκάρδης. 

Ο 23χρονος φορ αναμένεται την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη, όπου θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές-εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει με τους «ασπρόμαυρους» και θα ακολουθήσει η επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ. 

Η φετινή σεζόν ήταν η καλύτερη στην καριέρα του Σβιντέρσκι, καθώς σε 23 παιχνίδια (17 στο πρωτάθλημα, 3 στα προκριματικά του Europa League και 3 στο Κύπελλο) πέτυχε 9 γκολ (8 στο πρωτάθλημα και ένα στο Κύπελλο)».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Στο κενό πέφτει η πρόταση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΔΗΚΟ Πανίκου Λεωνίδου για συνεργασία των κομμάτων του κεντρώου χώρου, στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Ως γνωστόν, η συγκεκριμένη πρόταση έχει απορριφθεί από τη ΔΗΠΑ, ενώ η ΕΔΕΚ δηλώνει ότι δεν έχει ενώπιον της, οποιαδήποτε επίσημη πρόταση. Πάντως, και τα δύο κόμματα, θα κατέλθουν αυτόνομα στις βουλευτικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE