ΛΑΡΝΑΚΑ: Αρχίζει η δίκη του απαγωγέα των δύο μαθητών από δημοτικό σχολείο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Αρχίζει η δίκη του απαγωγέα των δύο μαθητών από δημοτικό σχολείο

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας - Αμμοχώστου αρχίζει την Τετάρτη (16/1), η εκδίκαση της υπόθεσης απαγωγής δύο μαθητών από δημοτικό σχολείο της Λάρνακας στις 25 Σεπτεμβρίου 2018, υπόθεση για την οποία κατηγορείται ο Γιώργος Νικολάου, άλλως Τζιωρτζ, 35 χρόνων, από τη Λάρνακα.


Στην προηγούμενη δικάσιμο δηλαδή στις 5 Νοεμβρίου, ο 35χρονος παραδέχθηκε δύο από τις τέσσερις συνολικά κατηγορίες που αντιμετωπίζει και αφορούν απαγωγή προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό - για τον κάθε ένα από τους μαθητές.
 
Σύμφωνα με τις κατηγορίες, ο κατηγορούμενος στις 25/9/2018 στο Δημοτικό σχολείο Καμάρων στη Λάρνακα απήγαγε μαθητή, δηλαδή με απατηλά μέσα, παριστάνοντας ψευδώς τον εαυτό του ως δάσκαλο, παρακίνησε τον ανήλικο να φύγει από το σχολείο του με σκοπό να προκαλέσει τον κρυφό και άδικο περιορισμό του.
 
Ο 35χρονος δεν παραδέχθηκε ενοχή στις δύο άλλες κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν και αφορούν περιαγωγή σε κατάσταση νάρκωσης - για τον κάθε ένα από τους δύο μαθητές.
 
Σύμφωνα με τις κατηγορίες ο  κατηγορούμενος στις 25/9/2018 στην Οδό Τυρνάβου στην Λάρνακα, με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος, δηλαδή την απαγωγή με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό του, χορήγησε σε αυτόν τη φαρμακευτική ουσία Λοραζεπάμη που ήταν ικανή να τον ναρκώσει.

Το πρωί της 25ης Σεπτεμβρίου ο ύποπτος φέρεται να απήγαγε τους δύο μαθητές από την αυλή του σχολείου τους, στο Δημοτικό Σχολείο Καμάρων στη Λάρνακα.
 
Μόλις έγινε αντιληπτή η απαγωγή, η Αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό του δράστη και των μαθητών.
 
Αργότερα την ίδια μέρα, ο ύποπτος και τα παιδιά εντοπίστηκαν, ύστερα από πληροφορία που δόθηκε στην Αστυνομία από Παρατηρητές της Γειτονιάς, στο διαμέρισμα του, που βρίσκεται απέναντι ακριβώς από το Δημοτικό Σχολείο. 

ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE