Πήρε προβάδισμα πρόκρισης

Πήρε προβάδισμα πρόκρισης

Η Ε.Ν. Παραλιμνίου ήταν η νικήτρια του τρίτου προημιτελικού του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Β Κατηγορίας Ανδρών που έγινε την Τρίτη 15 Ιανουαρίου στο Γυμνάσιο Παραλιμνίου. Οι «βυσσινί» κέρδισαν την Ολυμπιάδα Νεαπόλεως με 3-0 σετ και έκαναν το πρώτο βήμα για πρόκριση.

Τα πάντα θα κριθούν στον επαναληπτικό της Πέμπτης στη Σάλα «Νεάπολη – Επιστροφή». Η ομάδα της Ένωσης θα διεκδικήσει δυο σετ για να προκριθεί, ενώ η Ολυμπιάδα θα επιδιώξει νίκη με 3-0 και 3-1 ώστε να οδηγήσει την πρόκριση στο «χρυσό» σετ.

Ο αγώνας ήταν αρκετά ενδιαφέρον αφού τα δυο πρώτα σετ κυρίως ήταν ανταγωνιστικά με τους «βυσσινί» να κερδίζουν 25-22 και 25-21, προηγούμενοι 2-0. Στο τρίτο σετ η Ένωση ήταν καλύτερη κέρδισε 25-17 και τον αγώνα 3-0 σετ.

Πηγή: www.volleyball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE