Δεν είδε μόνο ΑΕΛ στο «Αμμόχωστος» ο Τραμετσάνι… Ο παίκτης που σίγουρα τον ενδιέφερε

Δεν είδε μόνο ΑΕΛ στο «Αμμόχωστος» ο Τραμετσάνι… Ο παίκτης που σίγουρα τον ενδιέφερε

Στο στάδιο «Αμμόχωστος» βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Πάολο Τραμετσάνι.

Ο Ιταλός τεχνικός και οι συνεργάτες του παρακολούθησαν τον αγώνα Αλκή-ΑΕΛ καθώς οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού είναι στη δεύτερη θέση και την ερχόμενη Κυριακή θα τεθούν αντιμέτωποι μεταξύ τους στο Τσίρειο.

Από την στιγμή όμως που βρέθηκε στο γήπεδο, σίγουρα το βλέμμα του θα έπεσε και στον Ανδρέα Μακρή, ο οποίος ως γνωστόν αγωνίζεται στην ΑΕΛ ως δανεικός από τον ΑΠΟΕΛ.

Ο Κύπριος επιθετικός μάλιστα σκόραρε μπροστά στο βλέμμα του κ. Τραμετσάνι και τα τελευταία παιχνίδια όλο και ανεβαίνει. Ίσως με αυτό τον τρόπο να έστειλε ένα μήνυμα στον Ιταλό τεχνικό ενόψει του αγώνα της Κυριακής αλλά και για το… μέλλον.

Α.Χ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE