Κυβέρνηση και Προεδρία παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις στο χώρο της Δικαιοσύνης

Κυβέρνηση και Προεδρία παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις στο χώρο της Δικαιοσύνης

Η Κυβέρνηση και η Προεδρία της Δημοκρατίας παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και αναλόγως θα ενεργήσουν, δήλωσαν έγκυρες πηγές, αναφορικά με τα τεκταινόμενα στον χώρο της Δικαιοσύνης μετά τις καταγγελίες του δικηγόρου Νίκου Κληρίδη και τις εκατέρωθεν τοποθετήσεις από το Γενικό Εισαγγελέα και το Ανώτατο Δικαστήριο.

 
Κυβέρνηση και Προεδρία παρακολουθούν στενά τα τεκταινόμενα και τις εξελίξεις στο χώρο της Δικαιοσύνης και τελούν σε αναμονή και για ενδεχόμενη κάθοδο της επιτροπής GREGO του Συμβουλίου της Ευρώπης, ανέφεραν καλά ενημερωμένες πηγές.
 
Πρόσθεσαν πως «εάν υπάρχει απόστημα θα σπάσει και θα καθαρίσει και ανάλογα θα ενεργήσουμε».
 

 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα έπρεπε να προωθήσει μια πρωτοβουλία αποκλιμάκωσης, μαζί με τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους εταίρους: είναι η προσδοκία των ηγετών της περιοχής», δήλωσε σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE