Κλείνουν δρόμοι στην Λευκωσία- Ανακοίνωση Υπ. Συγκοινωνιών

Κλείνουν δρόμοι στην Λευκωσία- Ανακοίνωση Υπ. Συγκοινωνιών

Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019, μεταξύ των ωρών 06:30-11:30, στη λεωφόρο Ακροπόλεως Λευκωσία, θα εκτελούνται εργασίες από εταιρεία τηλεπικοινωνιών.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, τμήμα της λεωφόρου Ακροπόλεως, από τη συμβολή της με την οδό 28ης Οκτωβρίου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Κορυτσάς, με κατεύθυνση προς Λευκωσία, θα είναι κλειστό και η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω των οδών 28ης Οκτωβρίου και Κορυτσάς. Η οδός Κυπραγόρα που είναι κάθετη επί της λεωφόρου Ακροπόλεως θα είναι κλειστή καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cypprus.org.cy, στην οποία δίδεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια εκτέλεσής τους.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE