Άλλαξε… επάγγελμα ο Μουρίνιο και τον ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΝ!

Άλλαξε… επάγγελμα ο Μουρίνιο και τον ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΝ!

Μόνο λίγο καιρό έμεινε στο… ταμείο ανεργίας ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος βρήκε δουλειά ως τηλεσχολιαστής.

Κανείς καλός δεν χάνεται κι έτσι λίγες εβδομάδες μετά την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Πορτογάλος προπονητής είναι έτοιμος να επιστρέψει στη… δράση.

Θυμίζεται ότι ο Μουρίνιο έχει ήδη απορρίψει πρόταση της Μπενφίκα για να καθίσει στον πάγκο της, καθώς ίσως περιμένει πρόταση από μεγαλύτερη ομάδα.

Όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος ο «Special One» μιλώντας στους βρετανικούς «Times» αναλαμβάνει τηλεσχολιαστής στο δίκτυο «BeINSPORTS», με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι θα παίρνει 67.000 ευρώ ανά παιχνίδι!

Η πρώτη παρουσία του Πορτογάλου στο στούντιο θα είναι για την αναμέτρηση ανάμεσα στη Σαουδική Αραβία και το Κατάρ, ενώ δύο εβδομάδες αργότερα θα κληθεί να σχολιάσει το ντέρμπι της Άρσεναλ με την Τσέλσι.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE