Συμφωνητικό Συνεργασίας μεταξύ Πανεπιστημίου Νεάπολις και Πανεπιστημίου Middlesex

Συμφωνητικό Συνεργασίας μεταξύ Πανεπιστημίου Νεάπολις και Πανεπιστημίου Middlesex

Συμφωνητικό Συνεργασίας μεταξύ Πανεπιστημίου Νεάπολις και Πανεπιστημίου Middlesex για την απονομή δύο πτυχίων σε ήδη πιστοποιημένα προγράμματα του Πανεπιστημίου Νεάπολις

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου ανακοινώνει την επίσημη έναρξη της συνεργασίας του με το Πανεπιστήμιο Middlesex του Λονδίνου. Η υπογραφή της συμφωνίας έγινε μεταξύ του κ. Μιχαήλ Λεπτού, Πρόεδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Νεάπολις, και της κ. Άννας Κυπριανού, Pro Vice-Chancellor and Executive Dean του Πανεπιστημίου Middlesex.


Η συνεργασία επιτρέπει την απονομή δύο πτυχίων σε ήδη πιστοποιημένα προγράμματα του Πανεπιστημίου Νεάπολις τα οποία έχουν επικυρωθεί και από το Πανεπιστήμιο Middlesex. Αυτό σημαίνει ότι με την επιτυχή ολοκλήρωση ενός τέτοιου προγράμματος που προσφέρει το Πανεπιστήμιο Νεάπολις εξ ολοκλήρου στην Κύπρο, στους φοιτητές θα απονέμονται δύο πτυχία, ένα από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις και ένα από το Πανεπιστήμιο Middlesex.

Τα επικυρωμένα προγράμματα περιλαμβάνουν τα πτυχία:
•BSc Accounting, Banking and Finance
•BSc Business Administration
•BSc Applied Informatics


Η δυνατότητα εγγραφής σε επικυρωμένα προγράμματα από το Πανεπιστήμιο Middlesex δίδεται τόσο σε νέους αλλά και υφιστάμενους φοιτητές του Πανεπιστημίου Νεάπολις και υπόκειται στα ίδια κριτήρια εισδοχής.
Το Πανεπιστήμιο Middlesex είναι ένα διακεκριμένο Αγγλικό πανεπιστήμιο με έδρα το Λονδίνο και ξεχωριστή κληρονομιά αριστείας και καινοτομίας στην ανώτατη εκπαίδευση. Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις υπερήφανα συνδέεται πλέον με μια μεγάλη ακαδημαϊκή κοινότητα 40,000 φοιτητών του Middlesex αλλά και των περίβλεπτων ακαδημαϊκών συνεργατών του σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE