Εισφορά ExxonMobil/Εsso Κύπρου στο Φιλανθρωπικό Σωματείο Βαγόνι Αγάπης

Εισφορά ExxonMobil/Εsso Κύπρου στο  Φιλανθρωπικό Σωματείο Βαγόνι Αγάπης

Χρηματική εισφορά και δωροκουπόνια καυσίμων προσέφερε η ExxonMobil/Εsso Κύπρου στο Βαγόνι Αγάπης, στα πλαίσια των προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας στηρίζοντας έμπρακτα το έργο του σωματείου.

Το Βαγόνι Αγάπης είναι ένα μη κερδοσκοπικό φιλανθρωπικό σωματείο που στηρίζει οικονομικά άπορους συμπολίτες μας παρέχοντας διατροφή και άλλες καθημερινές ανάγκες μέσω διανομής προπληρωμένων κουπονιών από υπεραγορές, μερική ή ολική πληρωμή των λογαριασμών των άπορων νοικοκυριών, καταβολή σχολικών τελών για παιδιά ή φοιτητές, ιατρικές δαπάνες ή θεραπεία στο εξωτερικό, οικονομική βοήθεια για την αγορά οικιακών συσκευών και την προμήθεια ενδυμάτων ή/και επίπλων από την κατάθεση δωρεών που διατηρούνται στην αποθήκη του σωματείου. Το εισόδημα του Σωματείου προέρχεται αποκλειστικά από τις ευγενείς δωρεές του κοινού ή από εκδηλώσεις.

Το στιγμιότυπο είναι από την παράδοση της εισφοράς και των κουπονιών. Η κα. Λουΐζα Παπαγεωργίου, Public & Government Affairs Advisor (κέντρο) και η κα. Κάσια Χρυσοστόμου της ExxonMobil/Εsso Κύπρου, παραδίδουν την εισφορά στην κα. Σόφη Παναγιωτοπούλου, Μέλος του Φιλανθρωπικού Σωματείου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE