Επιτυχία για Αστυνομία: Ρήμαξε τη νοτιοανατολική Λευκωσία – Τουλάχιστον 16 υποθέσεις

Επιτυχία για Αστυνομία: Ρήμαξε τη νοτιοανατολική Λευκωσία – Τουλάχιστον 16 υποθέσεις

Ως επιτυχία για την Αστυνομία μπορεί να χαρακτηριστεί η σύλληψη 35χρονου Ελληνοκύπριου στη Λευκωσία.

Το εν λόγω άτομο που φόρεσε χειροπέδες τη Δευτέρα (14/01) κατόπιν ενεργειών της Αστυνομίας φέρεται να ρήμαξε την ευρύτερη περιοχή Λατσιών.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι κατά την ανάκρισή του παραδέχθηκε τη διάπραξη 16 εκ των 25 υποθέσεων διάρρηξης και κλοπής που του παρουσίασαν οι εξεταστές της υπόθεσης.

Εντός της ημέρας επρόκειτο να εκδοθεί διάταγμα προσωποκράτησής του.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Βασιλιάς Γουλιέλμος: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του με τον ΠτΔ -  Εξήρε τον ρόλο Κύπρου για μεταναστευτικό

Βασιλιάς Γουλιέλμος: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του με τον ΠτΔ - Εξήρε τον ρόλο Κύπρου για μεταναστευτικό

Τον ρόλο της Κύπρου στην περιοχή, ως γέφυρας της Ευρώπης στο σταυροδρόμι Μέσης Ανατολής και Βορείου Αφρικής, εξήρε ο Βασιλιάς της Ολλανδίας Γουλιέλμος Αλέξανδρος, στη διάρκεια των κοινών δηλώσεων με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, την Τρίτη, σημειώνοντας ότι η Κύπρος αντιλαμβάνεται τα προβλήματα και τα θέματα που προκύπτουν στην περιοχή αυτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE