Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν με Τραμπ- Είπε θα συντρίψει την Τουρκία ο Αμερικανός Πρόεδρος

Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν με Τραμπ- Είπε θα συντρίψει την Τουρκία ο Αμερικανός Πρόεδρος

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε το βράδυ της Δευτέρας 14/1 ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν με τον Αμερικανό ομόλογό του Ντόναλντ Τραμπ έπειτα από το τουίτ του τελευταίου ότι θα συντρίψει την Τουρκία οικονομικά σε περίπτωση που χτυπήσει τους Κούρδους της Συρίας. 


Πηγές της τουρκικής προεδρίας αναφέρουν ότι συζητήθηκε το θέμα της Συρίας και η δημιουργία μίας ζώνης ασφαλείας στο βόρειο τμήμα της χώρας.


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Omega και τον Μιχάλη Παυλίδη έδωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σάλο που προκλήθηκε με τους ευρωβουλευτές, το ΕΛΑΜ και τον Φειδία, στις σχέσεις του με τα κόμματα της συμπολίτευσης ενώ σημείσε πως η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026.