Τι έδειξαν οι εξετάσεις για Ντούρις! Για πόσο περίπου τον χάνει

Τι έδειξαν οι εξετάσεις για Ντούρις! Για πόσο περίπου τον χάνει

Χωρίς τον επιθετικό της, Μίχαλ Ντούρις, θα αγωνιστεί στο παιχνίδι κυπέλλου της ερχόμενης Τετάρτης με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου η ομάδα της Αμμοχώστου.

Νέο αγωνιστικό πρόβλημα για την Ανόρθωση, μιας και οι ιατρικές εξετάσεις που πέρασε ο παίκτης σήμερα, Δευτέρα, έδειξαν ελαφριάς μορφής θλάση.

Κάτι που σημαίνει ότι θα είναι απόντας από τα πλάνα του Γιούργκεν Στρέπελ για το παιχνίδι κυπέλλου της Τετάρτης.

Κατά το πόσο θα προλάβει το παιχνίδι πρωταθλήματος για τη 17η αγωνιστική είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE