Το κτύπημα στην… καρδιά και έστειλε φιλάκια!

Το κτύπημα στην… καρδιά και έστειλε φιλάκια!

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της ΑΕΛ, Άλεξ Ντα Σίλβα, στο 27ο λεπτό με αριστοτεχνικό απευθείας κτύπημα φάουλ στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αλκή Ορόκλινη έκανε το 0-2.

Το πανηγύρισε έξαλλα τρέχοντας μπροστά από την κερκίδα των φιλάθλων που βρίσκονται μέσα στη βροχή οι φίλοι υποστηρικτές της ΑΕΛ κτυπώντας το σώμα του προς το μέρος της καρδιάς όπου είναι το σήμα της Λεμεσιανής ομάδας, ενώ ακολούθως βρέθηκε μπροστά από την κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της Cytavision όπου έστελνε φιλάκια.

Πατήστε εδώ για τη ζωντανή ενημέρωση του αγώνα

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.