ΚΥΠΡΟΣ: Στο σκοτάδι 13 σημεία - Στην περιοχή Λεμεσού το μεγαλύτερο πρόβλημα - ΕΙΚΟΝΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Στο σκοτάδι 13 σημεία - Στην περιοχή Λεμεσού το μεγαλύτερο πρόβλημα - ΕΙΚΟΝΕΣ

Χωρίς ρεύμα έμειναν περιοχές της Λεμεσού και της Πάφου από τις έντονες βροχοπτώσεις.

Οι έντονες βροχοπτώσεις που υπάρχουν στα νοτιοδυτικά παράλια της Κύπρου προκάλεσαν πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση με περιοχές όπως το Ζακάκι και τα Πολεμίδια να μένουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Συγκεκριμένα οι περιοχές όπου φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση είναι για την Επαρχεία Λεμεσού η Πλατανίστεια, Δωρά, Ανώγυρα, Ζακάκι, Ύψωνας, Αλέκτορα, Άγιος Θωμάς, μέρος της περιοχής Κάτω και Πάνω Πολεμίδιων και οι Πάνω Κιβίδες.

Τα προβλήματα στην επαρχία Πάφου όσο αφορά την ηλεκτροδότηση είναι στις περιοχές Τάλα, Κάθικας και Κούκλια.

Συνεργεία της ΑΗΚ βρίσκονται επί ποδός για την διευθέτηση του προβλήματος που υπάρχούν στις προαναφερθείσες περιοχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Από το Γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, σε επικοινωνία με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Ανχελα Ολγκίν, απαντήσαμε θετικά στην νέα ημερομηνία που αυτή έχει προτείνει για επίσκεψή της στην Κύπρο, αλλά ανακοινώσεις θα πρέπει να αναμένονται από τα ΗΕ, δήλωσε, την Πέμπτη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE