Α/ΔΡΟΜΟΣ: Όχημα συγκρούστηκε στο κιγκλίδωμα – Ακινητοποιήθηκε στον δρόμο

Α/ΔΡΟΜΟΣ: Όχημα συγκρούστηκε στο κιγκλίδωμα – Ακινητοποιήθηκε στον δρόμο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 14/01 στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού στην έξοδο προς Κόρνο με κατεύθυνση τη Λεμεσό.

Το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 16:45 το απόγευμα της Δευτέρας, όπου το όχημα συγκρούστηκε στο διαχωριστικό κιγκλίδωμα και ακινητοποιήθηκε στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Όπως μας λέχθηκε από την Αστυνομία, μέλη της Δύναμης μετέβησαν άμεσα στο σημείο όπου μετακίνησαν το όχημα εκτός δρόμου, στη λωρίδα ασφαλείας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE