«Έφυγε» ένας ΠΙΣΤΟΣ Ανορθωσιάτης (Συλλυπητήρια ανακοίνωση)

«Έφυγε» ένας ΠΙΣΤΟΣ Ανορθωσιάτης (Συλλυπητήρια ανακοίνωση)

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την επίσημη Ανόρθωση, για το θάνατο του πιστού οπαδού της Αμμοχωστιανής ομάδας, Σπύρου Παπακωνσταντίνου.

Αναλυτικά:

«Απεβίωσε ο πιστός οπαδός της ομάδας μας, Σπύρος Παπακωνσταντίνου από την Αμμόχωστο και τώρα στη Λεμεσό, σε ηλικία 83 ετών (2/8/1935).

Ο Σπύρος ήταν γνωστός οπαδός μας, επί σειρά ετών ενεργό μέλος σε διάφορα Δ.Σ. πριν αλλά και μετά την εισβολή και καρδιακός φίλος των Στέλιου Φρεναρίτη και Δρ Τάκη Πελεκάνου.

Το σπίτι του στην Αμμόχωστο βρισκόταν στην Οδό Δημοκρατίας, 500 μέτρα μακριά από το ΓΣΕ, το οποίο από νεαρή ηλικία έγινε το δεύτερο του σπίτι.

Η κηδεία του τελέστηκε σήμερα στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό.

Η σκέψη μας είναι με την οικογένεια του. Ειλικρινή συλλυπητήρια».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε εξέλιξη το ανακριτικό έργο - Πήγε στο Δημαρχείο και πήρε τα προσωπικά του αντικείμενα

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε εξέλιξη το ανακριτικό έργο - Πήγε στο Δημαρχείο και πήρε τα προσωπικά του αντικείμενα

Σε εξέλιξη βρίσκεται το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας αναφορικά με την υπόθεση που αφορά τον Δήμαρχο Πάφου, όπως ανέφερε σε δηλώσεις της η Λειτουργός του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας, Μαρίνα Χριστοδουλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE