Η σχέση της Κάλιας Ελευθερίου με τον γιο του νέου υπουργού Εθνικής Άμυνας της Ελλάδος

Η σχέση της Κάλιας Ελευθερίου με τον γιο του νέου υπουργού Εθνικής Άμυνας της Ελλάδος

Την Τρίτη, ορκίζεται ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας, του οποίου τον γιο γνωρίζουμε και μάθαμε καλύτερα μέσα από την σχέση του με την Κύπρια παρουσιάστρια, Κάλια Ελευθερίου.

Την Τρίτη, 15/1, ορκίζεται ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας και είναι ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης. Γιος του ναυάρχου και οσονούπω υπουργού, είναι ο γνωστός σεφ, Γιάννης Αποστολάκης.

Ο Γιάννης Αποστολάκης συστήθηκε στο κοινό μέσα από τον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής «Master Chef» στο οποίο έλαβε μέρος ως παίκτης.

Μόνιμη στήλη σε τηλεοπτικές εκπομπές, καλεσμένος για να μαγειρέψει, αλλά και «καπετάνιος» σε ταξιδιωτική εκπομπή, γράφει στο τηλέοπτικό βιογραφικό του. Φέτος, έχει τη δική του στήλη μαγειρικής στην εκπομπή “DOT” του ΣΚΑΪ.

Ο Γιάννης Αποστολάκης είναι ο συμπαρουσιαστής της Κάλιας Ελευθερίου και του Γιάννη Δρυμωνάκου στην εκπομπή «Οι Θαλασσόλυκοι».

Ο ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ακούγεται ότι μεγάλη αδυναμία στον γιο του και, μάλιστα, ήταν από τους πρώτους που τον είχαν στηρίξει όταν είχε αποφασίσει να δοκιμάσει τις δυνατότητές του στο «Master Chef».

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Φωτιά στην Εύβοια: Επιχειρούν εναέρια μέσα - Νέο μήνυμα του 112 για εκκένωση, κοντά σε σπίτια οι φλόγες

VIDEO - Φωτιά στην Εύβοια: Επιχειρούν εναέρια μέσα - Νέο μήνυμα του 112 για εκκένωση, κοντά σε σπίτια οι φλόγες

Με το πρώτο φως της μέρας ξεκίνησαν τα εναέρια μέσα την προσπάθεια να περιορίσουν το μέτωπο της φωτιάς που καίει ανεξέλεγκτα στα Μεσοχώρια της Εύβοιας. Οι επίγειες δυνάμεις παρέμειναν όλη τη νύχτα στο σημείο, δίνoντας μάχη με τις φλόγες που απειλούν σπίτια, καλλιέργειες και το φυσικό περιβάλλον.

BEST OF TOTHEMAONLINE