Η σχέση της Κάλιας Ελευθερίου με τον γιο του νέου υπουργού Εθνικής Άμυνας της Ελλάδος

Η σχέση της Κάλιας Ελευθερίου με τον γιο του νέου υπουργού Εθνικής Άμυνας της Ελλάδος

Την Τρίτη, ορκίζεται ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας, του οποίου τον γιο γνωρίζουμε και μάθαμε καλύτερα μέσα από την σχέση του με την Κύπρια παρουσιάστρια, Κάλια Ελευθερίου.

Την Τρίτη, 15/1, ορκίζεται ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας και είναι ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης. Γιος του ναυάρχου και οσονούπω υπουργού, είναι ο γνωστός σεφ, Γιάννης Αποστολάκης.

Ο Γιάννης Αποστολάκης συστήθηκε στο κοινό μέσα από τον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής «Master Chef» στο οποίο έλαβε μέρος ως παίκτης.

Μόνιμη στήλη σε τηλεοπτικές εκπομπές, καλεσμένος για να μαγειρέψει, αλλά και «καπετάνιος» σε ταξιδιωτική εκπομπή, γράφει στο τηλέοπτικό βιογραφικό του. Φέτος, έχει τη δική του στήλη μαγειρικής στην εκπομπή “DOT” του ΣΚΑΪ.

Ο Γιάννης Αποστολάκης είναι ο συμπαρουσιαστής της Κάλιας Ελευθερίου και του Γιάννη Δρυμωνάκου στην εκπομπή «Οι Θαλασσόλυκοι».

Ο ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ακούγεται ότι μεγάλη αδυναμία στον γιο του και, μάλιστα, ήταν από τους πρώτους που τον είχαν στηρίξει όταν είχε αποφασίσει να δοκιμάσει τις δυνατότητές του στο «Master Chef».

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.