Ειρήνη Καζαριάν: Σε επίδειξη μόδας Κύπριας σχεδιάστριας μίλησε για το ροζ video

Ειρήνη Καζαριάν: Σε επίδειξη μόδας Κύπριας σχεδιάστριας μίλησε για το ροζ video

Σε ποιας Κύπριας σχεδιάστριας το σόου πρωταγωνίστησε η Ειρήνη Καζαριάν και αναγκάστηκε να σχολιάσει το ροζ video;  

Στην επίδειξη μόδας για νυφικά της Στάλως Θεοδώρου 'Complice' έλαβε μέρος η νικήτρια του GNTM, Ειρήνη Καζαριάν, η οποία μίλησε στις κάμερες και απάντησε πρώτη φορά για το πολυσυζητημένο ροζ βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και η ίδια άθελα της ενεπλάκη.

Η Ειρήνη Καζαριάν μίλησε πρώτη φορά για το συγκεκριμένο θέμα και σχολίασε: «Το έχω πάρει πολύ ήρεμα. Ξύπνησα ένα πρωί και είδα αυτό το δημοσίευμα, που δεν είμαι εγώ, εννοείται. Είναι ψευδές όλο αυτό.».

«Πήρα τηλέφωνο τους δικηγόρους μου. Έχω κινηθεί ήδη νομικά. Δεν θα κάνω μήνυση ακόμη. Θα δείξει. Έχουμε βρει το άτομο που το έχει δημοσιεύσει. Στενοχωρήθηκα στην αρχή γιατί ένας άνθρωπος έκανε κάτι τέτοιο σε μια κοπέλα 21 χρονών. Ήθελε να με ρίξει αλλά δεν θα το καταφέρει», είπε χαρακτηριστικά η Ειρήνη Καζαριάν.  

Δείτε το σχόλιο της νικήτριας του GNTM στο video του Tlife που ακολουθεί:

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Κοινός στόχος με ΓΓ ΟΗΕ η ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό πριν το τέλος του έτους

ΠτΔ: Κοινός στόχος με ΓΓ ΟΗΕ η ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό πριν το τέλος του έτους

Ο κοινός στόχος για ουσιαστική πρόοδο στο Κυπριακό πριν από τη λήξη της θητείας του ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, επιβεβαιώθηκε κατά τη συνάντηση που είχε την Τετάρτη στις Βρυξέλλες με τον κ. Γκουτέρες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης αμέσως μετά τη συνάντηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE