ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ελεύθερος ο 60χρονος οδηγός- Αποφασίζονται τα επόμενα βήματα

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ελεύθερος ο 60χρονος οδηγός- Αποφασίζονται τα επόμενα βήματα

Ελεύθερος αφέθηκε το Σάββατο (12/1), ο 60χρονος οδηγός που συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής (11/1), μετά το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στη Λεμεσό και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 36χρονου μοτοσικλετιστή Αντώνη Δημητρίου.

Μιλώντας στο ThemaOnline, ο υπεύθυνος Τροχαίας Λεμεσού, Μιχάλης Μιχαήλ, εξήγησε ότι στο πλαίσιο της διερεύνησης του δυστυχήματος, συνελήφθη και μεταφέρθηκε στα γραφεία της Αστυνομίας, όπου και έδωσε κατάθεση.

Όπως ανέφερε ο Υπεύθυνος Τροχαίας Λεμεσού, ο φάκελος της υπόθεσης θα αποσταλεί στην Γενική Εισαγγελία, όπου μετά από εξέταση της, θα αποφασιστούν τα επόμενα βήματα.

Υπενθυμίζουμε ότι, ο 60χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, υποβλήθηκε από τα μέλη της Αστυνομίας σε έλεγχο οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης και ναρκωτικών ουσιών, με μηδενική ένδειξη αντίστοιχα, ενώ γύρω στις 9.15 το βράδυ της Παρασκευής (11/1), αυτός συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας, βάσει Δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Χρίστος Ζήνωνος

Φωτογραφία από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει σε μια μάχη που για τον ίδιο ουδέποτε έκλεισε πραγματικά. Τρία χρόνια μετά τις Προεδρικές του 2023, ο τέως πρόεδρος του ΔΗΣΥ ετοιμάζεται, εκτός απροόπτου, να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ώρες ότι θα διεκδικήσει εκ νέου την Προεδρία της Δημοκρατίας, ανοίγοντας πολύ νωρίτερα απ’ όσο αναμενόταν το κεφάλαιο του 2028 και μαζί μια δύσκολη συζήτηση στο εσωτερικό της παράταξης της οποίας ηγήθηκε για μία δεκαετία.

BEST OF TOTHEMAONLINE