ΠΑΡΙΣΙ: Τέσσερις οι νεκροί από την έκρηξη στο κέντρο

ΠΑΡΙΣΙ: Τέσσερις οι νεκροί από την έκρηξη στο κέντρο

Ο απολογισμός της ισχυρής έκρηξης που σημειώθηκε το Σάββατο 12/1 στο κέντρο του Παρισιού έφθασε τους τέσσερις νεκρούς έπειτα από την ανακάλυψη μίας γυναίκας στα ερείπια, όπου συνεχίζουν σήμερα Κυριακή 13/1 τις έρευνες οι άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

 "Ενα θύμα βρέθηκε κάτω από τα ερείπια, ανεβάζοντας στους τέσσερις τους νεκρούς", ανακοίνωσε η εισαγγελία του Παρισιού.

Περίπου πενήντα άνθρωποι τραυματίσθηκαν από την έκρηξη που οφείλεται σε διαρροή φυσικού αερίου, εννέα από τους οποίους βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση, ανάμεσά τους και ένας πυροσβέστης. Πολλοί από τους τραυματίες είναι τουρίστες , καθώς στην περιοχή υπάρχουν πολλά νοσοκομεία. Το πρωί η πυροσβεστική υπηρεσία ανακοίνωσε ότι αγνοείτο μία γυναίκα, κάτοικος διαμερίσματος που βρισκόταν επάνω από το σημείο της έκρηξης.

Το σώμα που βρέθηκε σήμερα θαμμένο στα ερείπια δεν έχει αναγνωρισθεί, αλλά είναι πιθανόν να ανήκει στην αγνοούμενη γυναίκα. Ο χθεσινός απολογισμός έκανε λόγο για δύο πυροσβέστες και μία Ισπανίδα τουρίστρια νεκρούς.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE