Ήρθε Κύπρο την Πέμπτη και ΒΑΣΙΚΟΣ την Κυριακή!

Ήρθε Κύπρο την Πέμπτη και ΒΑΣΙΚΟΣ την Κυριακή!

Από νωρίς στα… βαθιά με τη φανέλα της ΑΕΚ ο Λουίς Σάστρε.

Ο Άντονι Ιραόλα επέλεξε να τον χρησιμοποιήσει ως βασικό στη μεσαία γραμμή της ΑΕΚ με τον 32χρονο να κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα της ΑΕΚ τρεις μόλις μέρες μετά την άφιξη του στην Κύπρο.

Να θυμίσουμε ότι η ΑΕΚ ανακοίνωσε την συμφωνία με τον Σάστρε την περασμένη Τετάρτη (9/1) και ο Ισπανός ήρθε Κύπρο την Πέμπτη (10/1).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Η πολιτική σκηνή, έχει εισέλθει σε μια ιδιότυπη προεκλογική περίοδο, χωρίς επίσημη έναρξη. Κάτω από την επιφάνεια της θεσμικής κανονικότητας, τα κόμματα κινούνται ήδη με γνώμονα τις προεδρικές εκλογές του 2028, διαμορφώνοντας στρατηγικές, ανοίγοντας μέτωπα και επαναξιολογώντας συμμαχίες που μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν δεδομένες.

BEST OF TOTHEMAONLINE