Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό
Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).
Της Γεωργίας Παππούτα
Μέλη της Αστυνομίας μετά από έρευνες στα ρούχα και τα αντικείμενα που είχε μαζί της η 23χρονη με σκοπό να τα μεταφέρει στον αρραβωνιαστικό της, εντόπισε κοκαΐνη περίπου δύο γραμμάριων τυλιγμένη σε πετσέτα.
Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για κρατούμενο, ο οποίος είχε συλληφθεί για κατοχή ναρκωτικών και σήμερα Κυριακή 13/1 το Επαρχιακό Διακστήριο Πάφου εξέδωσε διάταγμα πενθήμερης κράτησης του.
Η υπόθεση αφορά 37χρονο και 28χρονο, οι οποίοι είχαν συλληφθεί, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΚΥΠΡΟΣ: Πέντε άτομα στο κελί σε μια ημέρα - Ναρκωτικά και πλαστοπροσωπία στα αδικήματα
Μετά και τα πιο πάνω και αφού προηγουμένως εξασφαλίστηκε διάταγμα σύλληψης εναντίον της 23χρονης, μέλη της Αστυνομίας της πέρασαν χειροπέδες.
Η ΥΚΑΝ συνεχίζει τις ανακρίσεις.
*φωτογραφία αρχείου
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις