ΠΑΦΟΣ: 23χρονη τύλιξε κοκαΐνη σε πετσέτα και πήγε στις φυλακές - Αμέσως μετά το δικαστήριο του αρραβωνιαστικού της

ΠΑΦΟΣ: 23χρονη τύλιξε κοκαΐνη σε πετσέτα και πήγε στις φυλακές - Αμέσως μετά το δικαστήριο του αρραβωνιαστικού της

Αρραβωνιαστικιά κρατούμενου πήγε να τον επισκεφθεί την Κυριακή 13/1 στα κρατητήρια μαζί με 38χρονο άνδρα, μεταφέροντας μαζί της κοκαΐνη. 

 

Της Γεωργίας Παππούτα 

 

Μέλη της Αστυνομίας μετά από έρευνες στα ρούχα και τα αντικείμενα που είχε μαζί της η 23χρονη με σκοπό να τα μεταφέρει στον αρραβωνιαστικό της, εντόπισε κοκαΐνη περίπου δύο γραμμάριων τυλιγμένη σε πετσέτα. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για κρατούμενο, ο οποίος είχε συλληφθεί για κατοχή ναρκωτικών και σήμερα Κυριακή 13/1 το Επαρχιακό Διακστήριο Πάφου εξέδωσε διάταγμα πενθήμερης κράτησης του.

Η υπόθεση αφορά 37χρονο και 28χρονο, οι οποίοι είχαν συλληφθεί, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών. 

Μετά και τα πιο πάνω και αφού προηγουμένως εξασφαλίστηκε διάταγμα σύλληψης εναντίον της 23χρονης, μέλη της Αστυνομίας της πέρασαν χειροπέδες. 

Η ΥΚΑΝ συνεχίζει τις ανακρίσεις. 

*φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.