Τραγωδία στην Πάτρα: Νεκρό βρέφος βρέθηκε σε σπίτι

Τραγωδία στην Πάτρα: Νεκρό βρέφος βρέθηκε σε σπίτι

Τραγωδία συνέβη την Κυριακή 13/1 στην Πάτρα, όταν ένα βρέφος 3 μηνών βρέθηκε νεκρό σε σπίτι στην οδό Αγίας Σοφίας.

Σύμφωνα με το gnomip.gr, αμέσως σήμανε συναγερμός στο ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Το άτυχο βρέφος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας, όμως εκεί απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το άψυχο κορμάκι του μεταφέρεται στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας για νεκροψία – νεκροτομή προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια του θανάτου του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE