Λ.Φουρλάς: ‘Ο καθένας στην κοσμάρα του’ - Το σχόλιο για τις καταγγελίες περί διαπλοκής στην δικαιοσύνη

Λ.Φουρλάς: ‘Ο καθένας στην κοσμάρα του’ - Το σχόλιο για τις καταγγελίες περί διαπλοκής στην δικαιοσύνη

Σάλος επικρατεί μετά την δημοσιοποίηση της εξασέλιδης επιστολής του Νίκου Κληρίδη, στον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου, Δώρο Ιωαννίδη, με την οποία καταγγέλλει διαπλοκή στο δικαστικό σώμα.   

Της Γεωργίας Παππούτα   

Με λεπτομέρειες και ακριβής γεγονότα ο κ.Κληρίδης καταγγέλει τις συγγένειες, αλλά και τις υποθέσεις που αφορούν εκδικάσεις συγκεκριμένου Τραπεζικού Οργανισμού.  

Το συγκεκριμένο θέμα δεν άφησε ασχολίαστο και ο Εκπρόσωπος Τύπου της Βουλής Αντιπροσώπων, Λουκάς Φουρλάς.  

Με ένα tweet στον προσωπικό του λογαριασμό, ο Φουρλάς δείχνει απογοητευμένος αφού όπως αναφέρει αυτή η ιστορία θα μας απασχολήσει μια-δύο εβδομάδες το πολύ και μετά...”ο καθένας στην κοσμάρα του”.  

Στην συγκεκριμένη ανάρτηση του Λουκά Φουρλά απάντησε η Ειρήνη Χαραλαμπίδου, καθησυχάζοντας τον ότι αυτή την φορά δεν θα είναι μια από τα ίδια, αφού όπως είπε έχει ηδη προχωρήσει με το συγκεκριμένο θέμα.  

Να υπενθυμίσουμε πως η βουλευτής του ΑΚΕΛ το Σάββατο (12/1), είχε αναρτήσει και η ίδια ένα μακροσκελές κείμενο με το οποίο έδειχνε την δυσαρέσκεια της, αλλά έριχνε τα πυρά της και στο ΡΙΚ.  

Ακολουθεί η ανάρτηση του Λ.Φουρλά και το σχόλια της Ε. Χαραλαμπίδου:  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.