Μπαρτσελόνα – Εϊμπάρ και 197+ Επιλογές στην Parimatch Βλέπεις όβερ 4.5; 2.46

Μπαρτσελόνα – Εϊμπάρ και 197+ Επιλογές στην Parimatch Βλέπεις όβερ 4.5; 2.46

Αυτοί παίζουν – Εσύ κερδίζεις

Ενδιαφέρον αγώνας το βράδυ της Κυριακής 13/1/19 και ώρα 19.30 στο Καμπ Νου για τη 19η αγωνιστική της Λα Λίγκα. Οι πρωτοπόροι “μπλαουγκράνα” υποδέχονται τους “οπλουργούς” και  η σας προσφέρει πάνω από 197 επιλογές και τις καλύτερες αποδόσεις για να απολαύσετε τον αγώνα. Ο άσσος έχει απόδοση 1.14, η ισοπαλία αποδίδει 9.50 και το διπλό έχει απόδοση 19.0.

Το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες έχει απόδοση 1.85

Η νίκη της Μπαρτσελόνα με 0 παθητικό έχει απόδοση: 2.06

Εναλλακτικό σύνολο τερμάτων:



 

Ημίχρονο / Τελικό:

Τότεναμ / Τότεναμ 3.25
Τότεναμ / Ισοπαλία 12.0
Τότεναμ / Μαν. Γιουνάιτεντ 22.0
Ισοπαλία / Τότεναμ 5.70
Ισοπαλία / Ισοπαλία 6.50
Ισοπαλία / Μαν. Γιουνάιτεντ 7.70
Μαν. Γιουνάιτεντ / Τότεναμ 19.5
Μαν. Γιουνάιτεντ / Ισοπαλία 13.5

Σημείωση: Οι αποδόσεις αναπροσαρμόζονται συνεχώς.
Η Parimatch είναι ένα κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα. Η Pari-Tech (CY) Limited, εταιρεία εγγεγραμμένη στην Κύπρο με καταχωρημένη διεύθυνση Καρπενησίου 9, Στρόβολος, 2021 Λευκωσία, Κύπρος, της οποίας οι δραστηριότητες αδειοδοτούνται και ρυθμίζονται από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου σύμφωνα με την άδεια B0013 αποδέκτη στοιχημάτων Κατηγορίας Β. (Ημερομηνία Έκδοσης: 5 Οκτωβρίου, 2017)
Προειδοποίηση: Ο στοιχηματισμός μπορεί να είναι εθιστικός, παίξτε υπεύθυνα. Οι παίκτες πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών. Η χρήση υπηρεσιών στοιχημάτων από άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών απαγορεύεται ρητά από το νόμο.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.