Μπαρτσελόνα – Εϊμπάρ και 197+ Επιλογές στην Parimatch Βλέπεις όβερ 4.5; 2.46

Μπαρτσελόνα – Εϊμπάρ και 197+ Επιλογές στην Parimatch Βλέπεις όβερ 4.5; 2.46

Αυτοί παίζουν – Εσύ κερδίζεις

Ενδιαφέρον αγώνας το βράδυ της Κυριακής 13/1/19 και ώρα 19.30 στο Καμπ Νου για τη 19η αγωνιστική της Λα Λίγκα. Οι πρωτοπόροι “μπλαουγκράνα” υποδέχονται τους “οπλουργούς” και  η σας προσφέρει πάνω από 197 επιλογές και τις καλύτερες αποδόσεις για να απολαύσετε τον αγώνα. Ο άσσος έχει απόδοση 1.14, η ισοπαλία αποδίδει 9.50 και το διπλό έχει απόδοση 19.0.

Το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες έχει απόδοση 1.85

Η νίκη της Μπαρτσελόνα με 0 παθητικό έχει απόδοση: 2.06

Εναλλακτικό σύνολο τερμάτων:



 

Ημίχρονο / Τελικό:

Τότεναμ / Τότεναμ 3.25
Τότεναμ / Ισοπαλία 12.0
Τότεναμ / Μαν. Γιουνάιτεντ 22.0
Ισοπαλία / Τότεναμ 5.70
Ισοπαλία / Ισοπαλία 6.50
Ισοπαλία / Μαν. Γιουνάιτεντ 7.70
Μαν. Γιουνάιτεντ / Τότεναμ 19.5
Μαν. Γιουνάιτεντ / Ισοπαλία 13.5

Σημείωση: Οι αποδόσεις αναπροσαρμόζονται συνεχώς.
Η Parimatch είναι ένα κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα. Η Pari-Tech (CY) Limited, εταιρεία εγγεγραμμένη στην Κύπρο με καταχωρημένη διεύθυνση Καρπενησίου 9, Στρόβολος, 2021 Λευκωσία, Κύπρος, της οποίας οι δραστηριότητες αδειοδοτούνται και ρυθμίζονται από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου σύμφωνα με την άδεια B0013 αποδέκτη στοιχημάτων Κατηγορίας Β. (Ημερομηνία Έκδοσης: 5 Οκτωβρίου, 2017)
Προειδοποίηση: Ο στοιχηματισμός μπορεί να είναι εθιστικός, παίξτε υπεύθυνα. Οι παίκτες πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών. Η χρήση υπηρεσιών στοιχημάτων από άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών απαγορεύεται ρητά από το νόμο.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Απάντηση στα όσα αξιώνει η Τουρκία στις επιστολές της προς τον ΓΓ των ΗΕ έδωσαν ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ, αλλά και ο Βρετανός Υπουργός Ευρώπης κατά τη διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE