ΓΑΛΛΙΑ: Αγνοείται ένα άτομο από την έκρηξη στο αρτοποιείο

ΓΑΛΛΙΑ: Αγνοείται ένα άτομο από την έκρηξη στο αρτοποιείο

Αγνοείται ένα άτομο που κατοικούσε στο κτίριο, όπου προκλήθηκε η έκρηξη από διαρροή αερίου στο Παρίσι.

Ένα άτομο που ζούσε σε διαμέρισμα του κτιρίου που στέγαζε το αρτοποιείο στο οποίο προκλήθηκε το Σαββάτο (13/1) έκρηξη από διαρροή αερίου στο κέντρο του Παρισιού, αγνοείται σύμφωνα με τον διοικητή της τοπικής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Έρικ Μουλίν.

"Δεν έχει τελειώσει. Υπάρχει δυστυχώς, ένα άτομο που αγνοείται και υπάρχουν υποψίες ότι μπορεί να βρίσκεται κάτω από τα ερείπια... Κάναμε έρευνες τη νύχτα και θα συνεχίσουμε," δήλωσε ο ίδιος.

Από ΑΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE