ΠΑΦΟΣ: Μέσα σε δύο νύχτες ξάφρισαν πέντε καταστήματα οι διαρρήκτες

ΠΑΦΟΣ: Μέσα σε δύο νύχτες ξάφρισαν πέντε καταστήματα οι διαρρήκτες

Διάρρηξη πέντε καταστημάτων σουβενίρ στο λιμανάκι της Κάτω Πάφου διερευνά το ΤΑΕ.

Yπόθεση διάρρηξης και κλοπής πέντε καταστημάτων σουβενίρ και καφέ στο λιμανάκι της Κάτω Πάφου διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με την καταγγελία , οι δράστες έδρασαν δύο συνεχόμενα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου . Οι διαρρήκτες διέρρηξαν πέντε συνολικά καταστήματα που γειτνιάζουν το ένα δίπλα στο άλλο στο λιμανάκι της Κάτω Πάφου και απέσπασαν απ’ αυτά χρήματα καθώς και διάφορα είδη και προϊόντα.

Μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και διαπίστωσαν πως οι δράστες και στα πέντε καταστήματα εισήλθαν παραβιάζοντας με αιχμηρό αντικείμενο την πίσω πόρτα των καταστημάτων.

Τις κινήσεις των δραστών κατέγραψαν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης που διαθέτουν τουλάχιστον τα δύο καταστήματα.

Η Αστυνομία συνέλεξε από την σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Οι εξετάσεις του ΤΑΕ Πάφου συνεχίζονται με σκοπό την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Τα όσα δήλωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε η ηγεσία του κόμματος μαζί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη το απόγευμα της Τρίτης στο προεδρικό, δεν αποτελούν έκπληξη για όσους παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE