Αποχωρούν οι ΑΝΕΛ από την ελληνική κυβέρνηση - H επόμενη κίνηση Τσίπρα

Αποχωρούν οι ΑΝΕΛ από την ελληνική κυβέρνηση - H επόμενη κίνηση Τσίπρα

Την αποχώρηση του κόμματός του από την κυβέρνηση Τσίπρα ανακοίνωσε ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.


Ο κ. Καμμένος, εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου μετά από συνάντηση με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα είπε ότι είχαν μια "αρκετά μεγάλη συζήτηση". Υπήρξε, είπε, "μια συνεργασία επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Καταφέραμε να βγάλουμε την πατρίδα μας από τα μνημόνια. Ο πρώτος στόχος επετεύχθη".

Ωστόσο, συνέχισε, το θέμα της Μακεδονίας δεν του επιτρέπει να μη θυσιάσει την καρέκλα. "Ευχαρίστησα τον πρωθυπουργό. Για το εθνικό θέμα δεν μπορεί να συνεχισθεί αυτή η συνεργασία. Οι ΑΝΕΛ αποχωρούν από την κυβέρνηση», δήλωσε ο κ. Καμμένος, ενώ σε λίγη ώρα αναμένεται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τη διάρρηξη του κυβερνητικού συνασπισμού, ο Έλληνας Πρωθυπουργός αναμένεται να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή των Ελλήνων, αύριο, Δευτέρα 14 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE