ΕΛΛΑΔΑ: Κρίσιμο ραντεβού Τσίπρα- Καμμένου- Κρίνεται το μέλλον της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

ΕΛΛΑΔΑ: Κρίσιμο ραντεβού Τσίπρα- Καμμένου- Κρίνεται το μέλλον της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

 Ξεκίνησε η συνάντηση Αλέξη Τσίπρα και Πάνου Καμμένου στο Μέγαρο Μαξίμου.

Οι πολιτικές εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες καθώς μετά το τετ α τετ στο Μέγαρο Μαξίμου, στις 12:00, ο υπουργός Αμυνας και κυβερνητικός εταίρος του Αλέξη Τσίπρα θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός πέρασε την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου στις 10:20, ενώ ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εισόδου γύρισε και χαιρέτισε τις κάμερες και τους δημοσιογράφους ενώ 8 λεπτά αργότερα κατέφθασε και ο Πάνος Καμμένος.

Κανένας από τους δύο δεν έκανε δηλώσεις, καθώς πέρασαν την πύλη του Μαξίμου με τα αυτοκίνητα και μπήκαν κατευθείαν για τη συνάντηση.
Πλέον, αυτό που απομένει να φανεί είναι αν οι δύο εταίροι θα οδηγηθούν σε «βελούδινο» διαζύγιο, ή σε οριστική ρήξη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε ζητήσει, στη συνέντευξή του στο Open, από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ να δηλώσει ρητά τη στήριξή του στην κυβέρνηση, ενώ σε διαφορετική περίπτωση, δήλωσε, θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρε πριν μεταβεί στην Κύπρο για νέο κύκλο επαφών γύρω από το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE