Παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για τα απειλητικά μηνύματα σε Βουλευτές των ΑΝΕΛ

Παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για τα απειλητικά μηνύματα σε Βουλευτές των ΑΝΕΛ

Την παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου προκάλεσαν δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου, σύμφωνα με τα οποία Βουλευτές των ΑΝΕΛ που προτίθενται να ψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών γίνονται αποδέκτες απειλητικών μηνυμάτων στα κινητά τους τηλέφωνα.


Συγκεκριμένα, η κ. Δημητρίου έδωσε εισαγγελική παραγγελία στον προϊστάμενο τής Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βαγγέλη Ιωαννίδη για τη διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διακριβωθεί εάν έχουν τελεστεί τα αδικήματα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της παρακίνησης σε τέλεση κακουργημάτων.

Σημειώνεται ότι για το ίδιο ζήτημα ανακοίνωση εξέδωσε νωρίτερα το Μέγαρο Μαξίμου, κατηγορώντας ευθέως τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για απόπειρα «τρομοκράτησης» Βουλευτών.


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προχώρησε σε αναπομπή των Νόμων με τίτλο «Ο Περί Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης (Υποχρεωτική Φοίτηση και Παροχή Δωρεάν Εκπαίδευσης) (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025» και «Ο Περί Ιδιωτικών Σχολείων (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025».

BEST OF TOTHEMAONLINE