Παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για τα απειλητικά μηνύματα σε Βουλευτές των ΑΝΕΛ

Παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για τα απειλητικά μηνύματα σε Βουλευτές των ΑΝΕΛ

Την παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου προκάλεσαν δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου, σύμφωνα με τα οποία Βουλευτές των ΑΝΕΛ που προτίθενται να ψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών γίνονται αποδέκτες απειλητικών μηνυμάτων στα κινητά τους τηλέφωνα.


Συγκεκριμένα, η κ. Δημητρίου έδωσε εισαγγελική παραγγελία στον προϊστάμενο τής Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βαγγέλη Ιωαννίδη για τη διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διακριβωθεί εάν έχουν τελεστεί τα αδικήματα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της παρακίνησης σε τέλεση κακουργημάτων.

Σημειώνεται ότι για το ίδιο ζήτημα ανακοίνωση εξέδωσε νωρίτερα το Μέγαρο Μαξίμου, κατηγορώντας ευθέως τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για απόπειρα «τρομοκράτησης» Βουλευτών.


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE