Γι΄ αυτό πήγε στη Δόξα ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου!

Γι΄ αυτό πήγε στη Δόξα ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου!

Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου ήταν μεταξύ… πάγκου και εξέδρας στο πρώτο μισό της φετινής περιόδου στον ΑΠΟΕΛ, αφού δεν είχε αγωνιστεί ούτε λεπτό στο πρωτάθλημα και αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στη Δόξα, επειδή… θέλει να παίζει ποδόσφαιρο!

Δικαιώθηκε με το… «καλημέρα» για την επιλογή του, αφού στο δεύτερο μόλις παιχνίδι της ομάδας της Κατωκοπιάς για το 2018, ο έμπειρος Κύπριος άσος είναι στην αρχική ενδεκάδα και ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με την… πράσινη φανέλα!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE