ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεκρός άντρας την ώρα που γευμάτιζε- Δεν κατάφεραν οι γιατροί να τον επαναφέρουν στη ζωή

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεκρός άντρας την ώρα που γευμάτιζε- Δεν κατάφεραν οι γιατροί να τον επαναφέρουν στη ζωή

Τραγωδία σε οίκο ευγηρίας στη Λεμεσό το απόγευμα της Παρασκευής 11 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν γύρω στις 15:45 όταν 74χρονος τρόφιμος οίκου ευγηρίας την ώρα που έτρωγε τυρόπιτα, δεν μπορούσε να αναπνεύσει και έχασε τις αισθήσεις του.

Μέλη του προσωπικού του οίκου ευγηρίας προσπάθησαν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες καλώντας παράλληλα ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον 74χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν στη ζωή ο άτυχος άντρας είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Φως στα αίτια του θανάτου του αναμένεται να «ρίξει» η νεκροτομή επι της σορού η οποία ορίστηκε για τη Δευτέρα 14/1 από την ιατροδικαστή Ελένη Αντώνίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Δεν πρόκειται για παραίτηση» - Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από την Προεδρία της ΕΔΕΚ

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Δεν πρόκειται για παραίτηση» - Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από την Προεδρία της ΕΔΕΚ

Σε εκλογές για ανανέωση της ηγεσίας της οδηγείται την 1η Ιουνίου η ΕΔΕΚ, μετά την απόφαση του προέδρου του κόμματος Μαρίνου Σιζόπουλου, της Αναπληρώτριας Προέδρου Μαρίας Βασιλειάδου και των τριών αντιπροέδρων να αποχωρήσουν από την ηγεσία του κόμματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE