ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Αναγνώριση της ΤΕΒΑ ζητούν Δήμαρχοι και Κοινοτάρχες της περιοχής

ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Αναγνώριση της ΤΕΒΑ ζητούν Δήμαρχοι και Κοινοτάρχες της περιοχής

Αναγνώριση της ΤΕΒΑ ζητούν εκ νέου Δήμαρχοι, Κοινοτάρχες και επιχειρηματίες της επαρχίας Αμμοχώστου.

Το κοινό αίτημά τους για αναγνώριση της Τουριστικής, Εμπορικής και Βιομηχανικής Εταιρείας Αμμοχώστου (ΤΕΒΕΑ) ως Περιφερειακό Επιμελητήριο επαναβεβαίωσαν οι Δήμαρχοι, οι Κοινοτάρχες, τα επιχειρηματικά οργανωμένα σύνολα και ο επιχειρηματικός κόσμος της επαρχίας Αμμοχώστου.
 
Σε γραπτή ανακοίνωση της Εταιρείας αναφέρεται ότι την πραγματοποιήθηκε τη Πέμπτη στο Δημοτικό Μέγαρο Παραλιμνίου  κοινή συνεδρία των Δημάρχων, Κοινοταρχών, επιχειρηματικών οργανωμένων συνόλων και του επιχειρηματικού κόσμου της επαρχίας Αμμοχώστου, με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΕΒΕΑ.

Στη συνεδρία επαναβεβαιώθηκε η διαχρονική στήριξη στις προσπάθειες της ΤΕΒΕΑ για προώθηση της ανάπτυξης στην Επαρχία Αμμοχώστου και την από κοινού προσπάθεια για επίσημη αναγνώριση της Εταιρείας από την πολιτεία, σύμφωνα και με την κοινή διακήρυξη που υπογράφηκε από όλους τους Δημάρχους και Κοινοτάρχες τον Δεκέμβριο του 2012.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE