ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ξήλωνε κεραμίδια τα μεσάνυχτα για να σώσει σπίτι η Πυροσβεστική

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ξήλωνε κεραμίδια τα μεσάνυχτα για να σώσει σπίτι η Πυροσβεστική

Σε ανακοίνωσή της, η Πυροσβεστική αναφέρει ότι στις 23:49 την Παρασκευή 11/1 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε οικία στην Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, στο χωριό Καπέδες.


Για την κατάσβεσή της, ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμιας με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 00:30.Η πυρκαγιά ήταν σε ξύλινη στέγη στο σημείο που εξέρχεται η καπνοδόχος ισόγειας κατοικίας.

Η πυρκαγιά προκλήθηκε από καπνοδόχο αναμμένου τζακιού, η όποια εφαπτόταν σε ξύλο εντός της στέγης και για την κατάσβεση της πυρκαγιάς  έγινε αποδόμηση της ξύλινης στέγης από τα κεραμίδια.

Σε 19 κλήσεις για βοήθεια, 9 πυρκαγιές και 9 ειδικές εξυπηρετήσεις ανταποκρίθηκε το τελευταίο 24ωρο η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: «Δεν φοβάμαι τα δικαστήρια, εγώ παρακαλώ να πάμε» – Η Annie Alexui προκαλεί και κατονομάζει «εγκληματίες» και «συγκαλύψεις»

ΒΙΝΤΕΟ: «Δεν φοβάμαι τα δικαστήρια, εγώ παρακαλώ να πάμε» – Η Annie Alexui προκαλεί και κατονομάζει «εγκληματίες» και «συγκαλύψεις»

Σε μια νέα, καταιγιστική ανάρτηση προχώρησε η Annie Alexui, η οποία το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στο επίκεντρο μετά τις σοβαρές καταγγελίες που εξαπέλυσε, προκαλώντας την κινητοποίηση των αρμόδιων Αρχών.

BEST OF TOTHEMAONLINE