ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Επίθεση σε 58χρονο τον έστειλε στο νοσοκομείο - Χειροπέδες σε 28χρονο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Επίθεση σε 58χρονο τον έστειλε στο νοσοκομείο - Χειροπέδες σε 28χρονο

Υπόθεση για επίθεση, πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης και παράνομης εισόδου εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Λακατάμειας.  

Της Γεωργίας Παππούτας 

Σύμφωνα με πληροφορίες στις 8:00 το βράδυ της Πέμπτης (10/1), 58χρονος ισχυρίζεται ότι ο 28χρονος σπιτονοικοκύρης του,τον επισκέφθηκε στο σπίτι του για να συζητήσουν τις διαφορές που είχαν μεταξύ τους.  

Έπειτα από έντονο διαπληκτισμό των δύο, ο 58χρονος υποστηρίζει ότι ο 28χρονος του επιτέθηκε και τον κτύπησε στο πρόσωπο. Στην συνέχεια ο 58χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.  

Μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε πως φέρει κατάγματα στο πρόσωπο και κρατήθηκε για νοσηλεία. Την Παρασκευή (11/1) στις 9:00 το πρωί, ο 58χρονος προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία για επίθεση.  

Ο 28χρονος συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής (11/1) για υπόθεση επίθεσης, πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και παράνομης εισόδου. 

Την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Λακατάμειας. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top