ΠΡΟΣΟΧΗ: Προειδοποίηση Αστυνομίας για όσους θα μεταβούν στο Τρόοδος

ΠΡΟΣΟΧΗ: Προειδοποίηση Αστυνομίας για όσους θα μεταβούν στο Τρόοδος

Στην πρωινή ενημέρωση της για το οδικό δίκτυο, η Αστυνομία προειδοποιεί τους οδηγούς ότι στο δρόμο Πρόδρομου-Τροόδους μπορούν να μεταβούν μόνο με οχήματα 4x4 και με αντιολισθητικές αλυσίδες. 

Αναλυτικά η ενημέρωση για το οδικό δίκτυο το Σάββατο (12/1) παρακάτω: 

Η Αστυνομία ενημερώνει το κοινό ότι, λόγω των καιρικών συνθηκών η κατάσταση στο οδικό δίκτυο έχει ως ακολούθως:

 Στην επαρχία Πάφου, κλειστός για την τροχαία κίνηση παραμένει ο δρόμος Γαλαταριάς – Σαλαμιού, λόγω υπερχείλισης του ποταμού Ξερού, καθώς και ο δρόμος στο γεφύρι του ποταμού Τζιελεφού, από Άγιο Νικόλαο προς Πέρα Βάσα.

Ο δρόμος Προδρόμου – Τροόδους είναι ανοικτός ΜΟΝΟ για οχήματα 4Χ4 ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Ανοικτοί για όλα τα οχήματα, αλλά ολισθηροί είναι οι δρόμοι:

Περιοχή Μόρφου:

Πεδουλά – Προδρόμου

Πεδουλά – Pinewood – Κακοπετριάς

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE