ΠΡΟΣΟΧΗ: Προειδοποίηση Αστυνομίας για όσους θα μεταβούν στο Τρόοδος

ΠΡΟΣΟΧΗ: Προειδοποίηση Αστυνομίας για όσους θα μεταβούν στο Τρόοδος

Στην πρωινή ενημέρωση της για το οδικό δίκτυο, η Αστυνομία προειδοποιεί τους οδηγούς ότι στο δρόμο Πρόδρομου-Τροόδους μπορούν να μεταβούν μόνο με οχήματα 4x4 και με αντιολισθητικές αλυσίδες. 

Αναλυτικά η ενημέρωση για το οδικό δίκτυο το Σάββατο (12/1) παρακάτω: 

Η Αστυνομία ενημερώνει το κοινό ότι, λόγω των καιρικών συνθηκών η κατάσταση στο οδικό δίκτυο έχει ως ακολούθως:

 Στην επαρχία Πάφου, κλειστός για την τροχαία κίνηση παραμένει ο δρόμος Γαλαταριάς – Σαλαμιού, λόγω υπερχείλισης του ποταμού Ξερού, καθώς και ο δρόμος στο γεφύρι του ποταμού Τζιελεφού, από Άγιο Νικόλαο προς Πέρα Βάσα.

Ο δρόμος Προδρόμου – Τροόδους είναι ανοικτός ΜΟΝΟ για οχήματα 4Χ4 ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Ανοικτοί για όλα τα οχήματα, αλλά ολισθηροί είναι οι δρόμοι:

Περιοχή Μόρφου:

Πεδουλά – Προδρόμου

Πεδουλά – Pinewood – Κακοπετριάς

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Έντονη αντίδραση στην ηγεσία Σοφίας Μακρή -Επιστολή από την πλειοψηφία του Πολιτικού Γραφείου για περιφρόνηση των θεσμών- Στο επίκεντρο απολύσεις προσωπικού

ΕΔΕΚ: Έντονη αντίδραση στην ηγεσία Σοφίας Μακρή -Επιστολή από την πλειοψηφία του Πολιτικού Γραφείου για περιφρόνηση των θεσμών- Στο επίκεντρο απολύσεις προσωπικού

Σοβαρές διαστάσεις προσλαμβάνει η εσωκομματική κρίση στην ΕΔΕΚ, με την έντονη αντίδραση στελεχών του κόμματος, απέναντι στους χειρισμούς της Προέδρου, Σοφίας Χριστοδούλου Μακρή, να αποτυπώνεται πλέον και σε γραπτή παρέμβαση προς την ίδια.

BEST OF TOTHEMAONLINE