ΠΡΟΣΟΧΗ: Προειδοποίηση Αστυνομίας για όσους θα μεταβούν στο Τρόοδος

ΠΡΟΣΟΧΗ: Προειδοποίηση Αστυνομίας για όσους θα μεταβούν στο Τρόοδος

Στην πρωινή ενημέρωση της για το οδικό δίκτυο, η Αστυνομία προειδοποιεί τους οδηγούς ότι στο δρόμο Πρόδρομου-Τροόδους μπορούν να μεταβούν μόνο με οχήματα 4x4 και με αντιολισθητικές αλυσίδες. 

Αναλυτικά η ενημέρωση για το οδικό δίκτυο το Σάββατο (12/1) παρακάτω: 

Η Αστυνομία ενημερώνει το κοινό ότι, λόγω των καιρικών συνθηκών η κατάσταση στο οδικό δίκτυο έχει ως ακολούθως:

 Στην επαρχία Πάφου, κλειστός για την τροχαία κίνηση παραμένει ο δρόμος Γαλαταριάς – Σαλαμιού, λόγω υπερχείλισης του ποταμού Ξερού, καθώς και ο δρόμος στο γεφύρι του ποταμού Τζιελεφού, από Άγιο Νικόλαο προς Πέρα Βάσα.

Ο δρόμος Προδρόμου – Τροόδους είναι ανοικτός ΜΟΝΟ για οχήματα 4Χ4 ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Ανοικτοί για όλα τα οχήματα, αλλά ολισθηροί είναι οι δρόμοι:

Περιοχή Μόρφου:

Πεδουλά – Προδρόμου

Πεδουλά – Pinewood – Κακοπετριάς

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει σε μια μάχη που για τον ίδιο ουδέποτε έκλεισε πραγματικά. Τρία χρόνια μετά τις Προεδρικές του 2023, ο τέως πρόεδρος του ΔΗΣΥ ετοιμάζεται, εκτός απροόπτου, να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ώρες ότι θα διεκδικήσει εκ νέου την Προεδρία της Δημοκρατίας, ανοίγοντας πολύ νωρίτερα απ’ όσο αναμενόταν το κεφάλαιο του 2028 και μαζί μια δύσκολη συζήτηση στο εσωτερικό της παράταξης της οποίας ηγήθηκε για μία δεκαετία.

BEST OF TOTHEMAONLINE