Ήρθε ο Γερμανός πολιτικός στην Κύπρο και του έμαθαν το Λευκαρίτικο - «Θα κεντά... πολιτικά» - VIDEO

Ήρθε ο Γερμανός πολιτικός στην Κύπρο και του έμαθαν το Λευκαρίτικο - «Θα κεντά... πολιτικά» - VIDEO

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Κύπρο ο Μάνφορντ Βέμπερ με σκοπό την προώθηση της υποψηφιότητας του για την Προεδρία της Κομισιόν επισκέφθηκε και τα γραφικά Λεύκαρα. Εκεί του έμαθαν να κεντάει.

Με ανάρτηση του στο Twitter ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ δείχνει τον επικεφαλής της ομάδας του Ευρωκοινοβουλίου Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ) Μάνφορντ Βέμπερ να πλέκει λευκαρίτικο κέντημα όπως του δείχνουν γυναίκες του Δήμου Λευκάρων.

Στην ανάρτηση του ο Αβέρωφ Νεοφύτου δεν παραλείπει πέρα από το παρασκήνιο να δώσει και το πολιτικό μήνυμα.

Όπως γράφει «Επιτυχής η πρώτη προσπάθεια κεντήματος... Λευκαρίτικου! Στις Βρυξέλλες ο φίλος Manfred θα κεντά...πολιτικά!»

Δείτε το βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=bcasOeKglrw

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE