ΛΑΡΝΑΚΑ: Καταγγελία για ιατρική αμέλεια στην Αστυνομία για τον θάνατο της Φωτεινής -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Καταγγελία για ιατρική αμέλεια στην Αστυνομία για τον θάνατο της Φωτεινής -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στη νομική οδό προσφεύγει η οικογένεια της 57χρονης Φωτεινής Σταύρου, η οποία βρέθηκε νεκρή στην οικία της, καταγγέλλοντας ιατρική αμέλεια.

Η οικογένεια της 57χρονης, κατήγγειλε τους ιατρούς στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας για ιατρική αμέλεια, καθώς αφού εξέτασαν την άτυχη γυναίκα της έδωσαν εξιτήριο, ενώ την επόμενη μέρα εντοπίστηκε νεκρή στο κρεβάτι της.

Συγκεκριμένα, ο σύζυγος της 57χρονης Φωτεινής Σταύρου, μετέβη στην Αστυνομία όπου και έκανε επίσημη καταγγελία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας έχει ήδη αποστείλει επιστολή προς το αρμόδιο Υπουργείο Υγείας, όπου ζητείται όπως διοριστεί ανεξάρτητος ιατρικός λειτουργός, για να διερευνήσει τις συνθήκες θανάτου της 57χρονης, όπως επίσης και τις συνθήκες περίθαλψης της στο Γενικό Λάρνακας.

Όταν η έκθεση του λειτουργού ετοιμαστεί, θα αποσταλεί στην Αστυνομία, όπου μαζί με το μαρτυρικό υλικό, ο θανατικός ανακριτής θα αποφανθεί κατά πόσο υπήρξε ή όχι ιατρική αμέλεια στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Υπενθυμίζουμε πως η 57χρονη καθηγήτρια μετέβη το βράδυ της Τρίτης 08/01 στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Λάρνακας, καθώς ένιωθε ναυτία, είχε έντονο πόνο στο στήθος και έκανε εμετούς.

Κατόπιν εξέτασή της από τους επί καθήκοντι ιατρούς, διεγνώσθη με ίωση και αφού της χορήγησαν φαρμακευτική αγωγή, η γυναίκα έλαβε εξιτήριο και επέστρεψε στον χώρο διαμονής της.

Το πρωί της Τετάρτης 09/01, η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στο κρεβάτι της από την κόρη. Ασθενοφόρο μετέφερε την 57χρονη στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σαρωτική νίκη ΔΗΣΥ- Αύξηση ποσοστών σε ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ-ΕΛΑΜ, εκτός Βουλής ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ & Οικολόγοι- Εξακομματική Βουλή έβγαλαν οι Εκλογές

LIVE: Σαρωτική νίκη ΔΗΣΥ- Αύξηση ποσοστών σε ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ-ΕΛΑΜ, εκτός Βουλής ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ & Οικολόγοι- Εξακομματική Βουλή έβγαλαν οι Εκλογές

Η κάλπη μίλησε, η αποχή υποχώρησε στο 66,4% και το πολιτικό θρίλερ μόλις άρχισε. Με 378.150 πολίτες να δίνουν δυναμικό «παρών», ο ΔΗΣΥ κόβει πρώτος το νήμα και το ΑΚΕΛ ακολουθεί στη δεύτερη θέση, ενώ η μάχη για τις 56 έδρες της νέας Βουλής ανάμεσα σε 752 υποψηφίους βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE