Πρώτες δηλώσεις και πόζες ως… παίκτης της ΑΕΚ! Ο λόγος που άφησε την Πριμέρα για Κύπρο… (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πρώτες δηλώσεις και πόζες ως… παίκτης της ΑΕΚ! Ο λόγος που άφησε την Πριμέρα για Κύπρο… (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την απόκτηση του 32χρονου (26/03/1986) Ισπανού μέσου Lluis Sastre για τον επόμενο ενάμιση χρόνο, με προοπτική ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο.

Αναλυτικά:

Ο Sastre παρουσιάστηκε σήμερα (11/01) στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Στην συνέχεια ακολούθησαν οι πρώτες του δηλώσεις:

«Ευχαριστώ την ΑΕΚ και τον Αnder Murillo που ήρθα στην Κύπρο. Θέλω να ανταποδώσω για την ευκαιρία που μου δόθηκε να αποδείξω την αξία μου. Τα υπόλοιπα μέσα στο γήπεδο. Ο κυριότερος λόγος που αποφάσισα να έρθω είναι το έντονο ενδιαφέρον και η εμπιστοσύνη που έδειξαν για το πρόσωπο μου. Μίλησα και με τους άλλους Ισπανούς της ομάδας και μου είπαν για το εξαιρετικό κλίμα και την πολύ καλή δουλειά στην ομάδα. Είναι μια πρόκληση για μένα η μεταγραφή μου στην ΑΕΚ. Σίγουρα θα υπάρξουν καλές αλλά και κακές στιγμές. Θα δουλεύω 24 ώρες επαγγελματικά και θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό»», δήλωσε ο Iσπανός μέσος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

Σε μια συνεδρίαση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, εισέρχεται σήμερα ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος καλείται σήμερα στις 17:00, να συζητήσει και να αποφασίσει επί της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου για το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας ανάδειξης του υποψηφίου του ΔΗΣΥ, για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE