ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη και ο φερόμενος συνεργός- Στο κελί για κλοπή 2χιλ. ευρώ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη και ο φερόμενος συνεργός- Στο κελί για κλοπή 2χιλ. ευρώ

Στη σύλληψη 28χρονου προχώρησε η Αστυνομία στη Λεμεσό,το απόγευμα της Πέμπτης (10/1), για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής από κατοικία, ενώ υπό κράτηση τελεί και ο φερόμενος συνεργός του.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Αστυνομίας την Παρασκευή (11/1), συνελήφθη χθες (10/1) το απόγευμα βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, πρόσωπο ηλικίας 28χρόνων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος καθώς επίσης και διάρρηξης κατοικίας και κλοπής. 

Για την ίδια υπόθεση τελεί υπό οκταήμερη κράτηση, άλλο πρόσωπο ηλικίας 30 χρόνων, ενώ μαζί με τον 28χρονο φέρονται να έκλεψαν από οικία έναν υπολογιστή αξίας 1000 ευρώ και άλλα τιμαλφή αξίας 1200 ευρώ, δηλαδή περιουσία συνολικής αξίας περίπου 2200 ευρώ.

 To TAE Λεμεσού διερευνά την υπόθεση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE