Συναντά Αναστασιάδη - Ακιντζί πριν πάει Νέα Υόρκη η Σπέχαρ

Συναντά Αναστασιάδη - Ακιντζί πριν πάει Νέα Υόρκη η Σπέχαρ

Συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί, θα έχει την Παρασκευή (11/1) η Ειδική Αντιπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Ελίζαμπεθ Σπέχαρ, ενόψει της μετάβασής της στη Νέα Υόρκη όπου στις 23 του μήνα θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών.

Ενώπιον του σώματος θα τεθεί στις 30 Ιανουαρίου προς έγκριση ψήφισμα για ανανέωση της θητείας της ειρηνευτικής δύναμης των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ).

Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με την κ. Σπέχαρ θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί της Παρασκευής (11/1).

Η συνάντηση της αξιωματούχου των Ηνωμένων Εθνών με τον Τ/κ ηγέτη έχει προγραμματιστεί για τις 3 το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε επιφυλακή οι Αρχές: Οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών απειλεί τα δάση του Τροόδους – Εντείνονται οι περιπολίες

Σε επιφυλακή οι Αρχές: Οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών απειλεί τα δάση του Τροόδους – Εντείνονται οι περιπολίες

Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας βρίσκονται η Αστυνομία και το Τμήμα Δασών, μετά από πληροφορίες που φέρεται να υποδεικνύουν την ύπαρξη οργανωμένου σχεδίου πρόκλησης εκτεταμένων πυρκαγιών σε δασικές περιοχές της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE