Δεν χαμπαριάζει ο Μότα! Τι κάνει τώρα που είναι… «εκτός πλάνων» – ΒΙΝΤΕΟ

Δεν χαμπαριάζει ο Μότα! Τι κάνει τώρα που είναι… «εκτός πλάνων» – ΒΙΝΤΕΟ

Μπορεί τελικά να έμεινε εκτός πλάνων από την Ομόνοια όμως ο Μάρκο Μότα συνεχίζει τις προπονήσεις στο γυμναστήριο μετά και την επέμβαση που είχε κάνει στην πλάτη.

Ο Ιταλός μπακ πέρασε από ένα σοβαρό τραυματισμό που τον άφησε εκτός γηπέδων για αρκετό καιρό και εν τέλει και εκτός ομάδας στην Ομόνοια όμως όπως φαίνεται δεν το βάζει. κάτω.

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε με τη λεζάντα: «Δεν έχει σημασία ο τόπος. Συνέχισε να το κάνεις. Αγαπώ το ποδόσφαιρο – Αγαπώ τη δουλειά μου»

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

It does not matter where.. just keep doing it!#ilovefootball#Ilovemyjob

A post shared by Marco Motta (@marcomotta47) on

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Οι εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό, οι διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη σε διπλωματικό επίπεδο και η σύλληψη 53χρονης Λιθουανής κτηματομεσίτριας στη Γαλλία με ευρωπαϊκό ένταλμα της Κυπριακής Δημοκρατίας για υπόθεση σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών, προκαλούν έντονες αντιδράσεις στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE